Theaterstudio

Theaterzaal - Studio 2

Studio 2 is de theaterstudio van Yn Blau op de eerste verdieping. Yn Blau verhuurt deze professionele en multifunctionele theaterstudio met kleedkamer, toilet en douche.

Multifunctionele professionele theaterstudio
De speciale zwarte dans- sportvloer maakt de studio naast theater ook geschikt voor o.a. Urban Dance en hip hop. Door de theatergordijnen rondom te sluiten creëer je een besloten sfeer en met de flexibele tribune een echte theaterzaal. De akoestiek is uitstekend en met de piano in de zaal is de theaterstudio gelijk aan een zangstudio. Er hangt een mega scherm waarop voor ca. 70 personen een presentatie kan worden gegeven. Is je huis te klein voor een lancering, receptie of feestelijke ontvangst? De theaterstudio is ook in te richten voor een borrel. De mogelijkheden voor catering bespreken we graag.

Specificaties

  • Oppervlakte: 96 m2 (8 x 12m)
  • Hoogte: 8 m aflopen naar 4.80 m
  • Grid hoogte: 4.5 m
  • Verlichting: theaterlicht, daglicht en tl-licht
  • Geluid: ghettoblaster, geluidsinstallatie met versterker en mengpaneel
  • Verduistering: theatergordijnen rondom
  • Tribune: bestaande uit delen voor max. 40 pers, maximale capaciteit publiek ca. 80 personen
  • Extra: zwarte sport/dansvloer, goederen lift, ruimte achter de coulissen, opslag voor decorstukken, kleedkamer met toilet en douche, mega projectiescherm, piano
  • Internet: wifi

Workshop, presentatie, vergadering of andere bijeenkomst
De theaterzaal is met het projectiescherm en de beamer zeer geschikt voor bijeenkomsten. Er worden bijvoorbeeld workshops gegeven of startbijeenkomsten voor projecten georganiseerd.

Bestaande huurders
Op bijna 100m2 wordt theater gemaakt, werken regisseurs in opleiding, presenteren studenten hun slimste pitches, zingen leerlingen uit het voorgezet onderwijs in hun Art-project, repeteert een koor, vergadert een stichting en krijgen kinderen musical-les. Daarnaast hebben een aantal onderwijsinstellingen de voordelen van deze professionele ruimte voor de uitvoering van kunst en cultuur projecten ontdekt. Leerlingen van CSG Comenius, Piter Jelles Gymnasium en studenten van ROC de Friese Poort  en NHL zijn regelmatig te vinden in de theaterstudio.

Bekijk alle huurders.

Huren
Kijk voor tarieven in onze tarievenlijst  onderaan deze pagina. 
Wil je weten wanneer de dansstudio beschikbaar is? Neem contact op.

AttachmentSize
Tarievenlijst studio huur Yn Blau 2017.pdf262.7 KB